Categorieën
nieuws projecten

Drie generaties Slurink, één missie

Sinds de oprichting in 2010 heeft Slurink Specialistische Infra, gevestigd in Waardenburg, zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van onderhoud en bescherming van infrastructuur. Denk aan bruggen, tunnels en viaducten. Het familiebedrijf, geleid door Johannes Slurink en zijn vader Witte Slurink, staat bekend om zijn topkwaliteit beton- en staalbescherming én het leveren van werk binnen strakke deadlines. Waar kom je ze tegen? Voornamelijk bij gemeenten in Nederland, industrieterreinen en parkeergarages.

Afgelopen weekend was extra bijzonder: drie generaties Slurink – Witte Sr., Johannes en Witte Jr. – staken samen de handen uit de mouwen. In Amsterdam brachten ze 1.100 m² combinatiedeklaag aan op het terrein van de Bouwmaat. Dankzij goed weer en de samenwerking met Van Ooijen uit Gouda verliep alles soepel, van ZOAB in de ochtend tot de finale afwerking met combifalt in de middag en avond.

Een mooi voorbeeld van vakmanschap en familiebanden in actie! Slurink blijft zich inzetten voor langdurige oplossingen en innovatieve technieken, met een stevige focus op samenwerking en precisie. Dat maakt hen een vertrouwde partner in complexe infraprojecten.

Categorieën
nieuws projecten

Grondige herstelwerkzaamheden aan spoortunnel in Heeze

Voor de Gemeente Heeze-Leende heeft Slurink, in opdracht van Mouwrik Waardenburg, grondige herstelwerkzaamheden aan de spoortunnel in Heeze uitgevoerd. Deze werkzaamheden zijn gericht op het verbeteren van de veiligheid en functionaliteit van de tunnel, die dagelijks wordt gebruikt door zowel fietsers als voetgangers. Door de diversiteit aan de nodige herstelwerkzaamheden komt het specialisme van Slurink zichtbaar naar boven.

Oorspronkelijke Situatie

De spoortunnel, die bestaat uit een hellingbaan en een trapgedeelte, dit fungeert als doorgang voor zowel fietsers als voetgangers. De scheiding tussen de fietsstrook en het voetgangersgedeelte wordt gevormd door siergrindbanden, maar deze zijn op veel plekken beschadigd of ontbreken volledig. Ook de voorzijde van de traptreden, voorzien van dezelfde siergrindbanden, vertoont op meerdere plekken schade en zit soms los.

Er zijn bovendien op meerdere plekken lekkages zichtbaar, vermoedelijk afkomstig van grondwater. Om de juiste herstelmaatregelen te kunnen nemen, is het noodzakelijk om de exacte oorzaak en hoeveelheid van deze lekkages vast te stellen. Daarnaast is er mogelijk sprake van hemelwater dat via de bandenlijn voor erosie van de onderliggende mortel zorgt. Rondom de dilataties, evenals aan het begin en einde van de tunnel, is ook schade geconstateerd. Verder moet de houten leuning aan de oostzijde van de trap vervangen worden door een leuning die overeenkomt met die aan de westzijde.

De aanwezige geleidebanden (ook wel ‘varkensruggen’ genoemd) in het tunnelsegment zijn verouderd en de bevestiging ervan vertoont corrosie, wat vervanging noodzakelijk maakt. Er zijn grove onvlakheden en beschadigingen aangetroffen op het vloerveld van de hellingbaan, en enkele roostergoten missen bevestigingsonderdelen. Daarnaast zijn de markeringen in de tunnel vrijwel geheel vervaagd.

Uitgevoerde Herstelwerkzaamheden

Om de tunnel weer in goede staat te brengen, zijn de volgende maatregelen uitgevoerd:

  1. Afzetten en Omleiding: De tunnel werd tijdelijk afgesloten en alternatieve looproutes en omleidingen werden ingesteld.
  2. Reiniging: De tunnel is volledig gereinigd met hogedrukwater, met uitzondering van de wanden.
  3. Verwijderen en Herplaatsen: De drempelelementen op de hellingbaan zijn verwijderd en later teruggeplaatst. Ook de geleidebanden in de tunnel zijn vervangen, de ondergrond hersteld en nieuwe bevestigingsmiddelen aangebracht.
  4. Onderhoud Roostergoten: De roostergoten op de hellingbaan zijn gereinigd en de ontbrekende bevestigingsmaterialen aangevuld.
  5. Vervanging Leuning: De huidige leuning aan de oostzijde van de trap is verwijderd en vervangen door een nieuwe leuning, vergelijkbaar met die aan de westzijde.
  6. Markeringen Aanbrengen: Nieuwe markeringen zijn aangebracht in de tunnel en op de hellingbaan.
  7. Injecteren van Lekkages: De lekkages zijn aangepakt door het boren van injectiegaten en het vullen met groutinjectiemateriaal. Overtollige vloeistof is verwijderd en de gaten zijn afgedicht.
  8. Herstel Trap en Hellingbaan: De scheidingsbanden tussen de trap en hellingbaan zijn vervangen. De ondergrond is geschuurd, nieuwe betonbanden zijn aangebracht en de naden zorgvuldig afgekit.

Gezien de slechte staat van de huidige banden is volledige vervanging uitgevoerd. Reparaties zijn verricht aan de betonschade, loszittende hoekprofielen en de dilataties. Ook zijn signaalmarkeringen aangebracht op de traptreden en de scheidingsband tussen trap en hellingbaan.

Aanbrengen van een Slijtlaag op de Hellingbaan

Als laatste is de ondergrond van de hellingbaan geschuurd en geëgaliseerd, waarna een epoxy slijtlaag is aangebracht. Dit proces omvatte het aanbrengen van een epoxy primer, slijtlaag en instrooilaag.

Met deze herstelwerkzaamheden is ervoor gezorgd dat de spoortunnel in Heeze weer veilig en betrouwbaar is voor alle gebruikers.

Categorieën
Geen categorie nieuws projecten

Kleurafwijking oprit villa succesvol hersteld

Slurink herstelde met succes de kleurafwijking van de oprit bij een villa in Lobith. Na de recente aanleg vertoonde de oprit een opvallende kleurafwijking. Bouwbedrijf Osnabrugge schakelde Slurink in om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Slurink pakte dit vakkundig aan door een epoxy slijtlaag aan te brengen op de hellingbaan van de oprit.

Een belangrijk onderdeel van het project was het zorgvuldig selecteren van het juiste brekerszand, dat perfect moest passen bij de omgeving van de villa. Slurink betrok de klant volledig bij het proces en hielp hen de gewenste maat en kleur van het brekerszand te kiezen.

Uitgangspunten

Tijdens de uitvoering werkte Slurink volgens enkele cruciale uitgangspunten: het werk moest schoon en netjes verlopen en alles wat vies kon worden werd zorgvuldig afgeplakt. Daarnaast mat Slurink het oppervlak nauwkeurig in en stemde ze het gebruik van brekerszand ter plaatse af op de specifieke situatie.

Uitvoering

De oprit besloeg een oppervlakte van ongeveer 65m². Om de kleurafwijking te corrigeren, voerde Slurink de volgende stappen uit:

  • Reinigen van de ondergrond
  • Opschuren van de ondergrond
  • Afplakken van alle delen die vies konden worden
  • Primeren van de ondergrond
  • Aanbrengen van een instrooilaag

Resultaat

Door deze zorgvuldige aanpak heeft Slurink de oprit volledig in lijn gebracht met de uitstraling van de villa en de omgeving. Het eindresultaat is een strak aangelegde oprit zonder kleurverschillen, waarbij zowel functionaliteit als esthetiek zijn gewaarborgd.

Categorieën
nieuws projecten

In korte tijdsbestek nieuwe slijtlaag

In een opmerkelijk korte tijdsbestek heeft Slurink succesvol een nieuwe slijtlaag aangebracht op een locatie van Natuurmonumenten. Binnen enkele weken na het ontvangen van de vraag is het werk afgerond.

De bestaande brugdek was aanzienlijk glad voor voetgangers en fietsers. Met het aanbrengen van een slijtlaag hebben we de toegankelijkheid en veiligheid van de locatie verbetert, vooral tijdens ongunstige weersomstandigheden.

We hebben extra zorg besteed aan de omgeving tijdens onze werkzaamheden. Met een zorgvuldige aanpak hebben we verstoring van het omliggende ecosysteem tot een minimum beperkt.

Bovendien hebben we speciale maatregelen genomen om afvalproducten van onze werkzaamheden opgevangen zodat ze niet in de onderliggende beek terecht komen. Hierdoor hebben we de impact op het milieu geminimaliseerd.

In korte tijdsbestek is een nieuwe slijtlaag aangebracht. Deze succesvolle afronding van de werkzaamheden toont aan dat Slurink niet alleen streeft naar kwaliteit, maar ook naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor onze omgeving. We kijken uit naar verdere samenwerkingen die bijdragen aan het welzijn van onze gemeenschappen en ons milieu.

Categorieën
nieuws projecten

Slijtlaag renovatiewerkzaamheden op Veluwebrug

Slurink heeft met succes slijtlaag renovatiewerkzaamheden uitgevoerd op de Veluwebrug in Lelystad. De brug, die een belangrijke verbinding vormt voor zowel fietsers als voetgangers, onderging een grondige opknapbeurt om de veiligheid en bruikbaarheid te verbeteren.

Oude situatie

De oude situatie van de brug kenmerkte zich door problemen met de slijtlaag op zowel het fietspad als het looppad van het brugdek. Het fietspad vertoonde losse delen voornamelijk langs de randen van het vloerveld. Op het looppad was een vergelijkbaar probleem geconstateerd, waarbij 10 tot 15 procent van de slijtlaag los zat. Gelukkig bleek uit een proef, op het midden van de platen, dat de slijtlaag nog relatief vast zat en er geen vocht onder de laag aanwezig was.

Werkzaamheden

Om deze problemen aan te pakken, zijn de werkzaamheden uitgevoerd in twee fasen:

  • Fase 1 richtte zich op het fietspad van het brugdek
  • Fase 2 betrof het looppad van het brugdek

Tijdens de werkzaamheden zijn verschillende stappen ondernomen om een duurzame oplossing te bieden. Het werk begon met het plaatsen van afzettingen om voetgangers veilig langs het werk te leiden. Daarna is de loszittende slijtlaag met behulp van een elektrische Kango handmatig verwijderd. De blootgelegd aluminium platen zijn vervolgens gereinigd en ontvet en tenslotte ruw gemaakt met een diamantschuurmachine.

Hierna zijn lokale herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de slijtlaag, gevolgd door het aanbrengen van een speciale primer en instrooilaag. Deze instrooilaag werd volledig en gelijkmatig ingestrooid met steenslag. Na uitharding is een tweede laag aangebracht om de herstelwerkzaamheden te voltooien. Afsluitend is het fietspad ingestrooid met steenslag van 1-3 mm, terwijl het voetpad is voorzien van amaril steenslag van dezelfde grootte.

Na het voltooien van de werkzaamheden is het overtollige instrooimateriaal verwijderd waardoor de gerenoveerde brug klaar was voor gebruik. De slijtlaag renovatiewerkzaamheden op de Veluwebrug is een belangrijke stap in het verzekeren van de veiligheid van gebruikers.

Categorieën
nieuws projecten

Grondig renovatie van hellingbaan Bernstein

In nauwe samenwerking met Enon hebben wij voor de VvE van Bernstein te Eerbeek een grondig renovatie van de hellingbaan naar de ondergronds parkeergarage. De oppervlakte van de helling was op verschillende plekken aan het loskomen en een deel van de vloerverwarming was defect. Ons doel was om de veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van de helling te verzekeren, met speciale aandacht voor het bovenste deel van de baan dat in zeer slechte staat verkeerde.

Renovatie van hellingbaan:

Bovenste deel van de helling: Het bovenste deel van de hellingbaan, dat aangetast was door ernstige gebreken. Wij hebben de bovenste laag uitgehakt en voorzien van een nieuw bouwstaal en verwarmingskabels. Vervolgens is dit deel opnieuw gestort waardoor de structurele integriteit aanzienlijk is verbeterd.

Freeswerkzaamheden: Het overige twee delen van de helling is zorgvuldig gefreesd, waardoor aanpassingen zijn gedaan om de algehele kwaliteit te verhogen.

Verwarmingssysteem: Van de oorspronkelijke drie verwarmingskabels bleek één defect en twee in zeer slechte staat. Enon heeft de drie nieuwe verwarmingskabels geleverd en gemonteerd, strategisch geplaatst in de gefreesde sleuven en op het nieuwe bouwstaalnet. Daarnaast is er een nieuwe verwarmingskabel toegevoegd aan de draingoot, wat bijdraagt aan een efficiënte afvoer van water.

Sensor en Epoxy Slijtlaag: Voor verdere optimalisatie van functionaliteit en veiligheid is een nieuwe sensor in het wegdek geïntegreerd. Het gehele wegdek is bovendien voorzien van een duurzame epoxy slijtlaag. Dit verlengt niet alleen maar ook de veiligheid bevordert.

Weersafhankelijke regeling: Een state-of-the-art regelpaneel met weersafhankelijke regelaar is door Enon geïmplementeerd. Hierdoor past het systeem zich dynamisch aan met de actuele weersomstandigheden. Dit draagt bij aan een efficiënter energiegebruik.

Met deze nauwe samenwerking tussen Enon en Slurink hebben wij een succesvolle eindresultaat opgeleverd. Wij zijn ervan overtuigd dat deze grondig renovatie op de hellingbaan van Bernstein de algehele functionaliteit en duurzaamheid van de helling aanzienlijk verhoogt.

Categorieën
activiteiten

Betonprint en gefigureerd beton

Gefigureerd beton kan evenzeer om praktische als om esthetische redenen worden toegepast. Door de verschillende verwerkingsmethoden is gefigureerd beton te gebruiken bij bestaande en nieuwe verhardingen. Zowel binnen als buiten. En in verschillende kleuren denk bijvoorbeeld aan een rood fietspad uitgevoerd in beton.

IMG_2527Bij geprint beton worden mallen in vers beton gestempeld. Diepe reliëfs (enkele centimeters) zijn daarin mogelijk. Afhankelijk van de toepassing zijn verschillende nabehandelingen mogelijk. Geprint beton wordt door overheden en bedrijven steeds meer toegepast. Printbeton geeft een verharding veel meer uitstraling en heeft in vergelijking met traditionele elementverhardingen veel voordelen. De verharding kent een korte uitvoeringstijd en is slijt- en onderhoudsvrij. Het voorkomt de groei van wortels en onkruid. Daarnaast is het bestand tegen zware belastingen zodat er geen verzakking of vervorming kan ontstaan.

De verhardingen zijn onder meer toe te passen voor inritten, terrassen, parkeerterreinen en in de wegenbouw. Hierbij kan gedacht worden aan rammelstroken bij rotondes, middengeleiders maar ook verkeersdrempels en openbare ontmoetingsplaatsen zoals in het stadscentrum.

 

Categorieën
activiteiten

Combinatiedeklaag voor asfaltverhardingen

Bent u op zoek naar een stevige asfaltbeton? Dan is een combinatiedeklaag voor asfaltverhardingen een uitstekende oplossing hiervoor. Slurink is gespecialiseerd in het aanbrengen van combinatiedeklagen en beschikt over jarenlange ervaring om dit onder verschillende omstandigheden succesvol te realiseren. We optimaliseren de slurry en voegen wanneer nodig supplementen toe, zoals te zien is in de referentieprojecten hieronder.

Slurink Combinatiedeklagen Leaflet Download
Slurink Combinatiedeklaag Leaflet

Wat is een combinatiedeklaag?

Een combinatiedeklaag, ook wel bekend als een combideklaag, bestaat uit ZOAB (Zeer Open Asfalt Beton) gevuld met betonmortel. Dit is de ideale oplossing voor asfaltverhardingen die extra stabiliteit vereisen en bestand moeten zijn tegen hoge en/of zware belastingen. Een combinatiedeklaag komt perfect van pas bij wegverhardingen en bedrijfsvloeren waar een hoge mate van weerstand tegen statische en dynamische belastingen essentieel is.

Combinatiedeklaag aanbrengen bij een containeropslag locatie

Hoe wordt het aangebracht?

Bij het aanbrengen van combinatiedeklagen voor asfaltverhardingen zorgen we eerst voor de juiste dosering van cement en supplementen. Vervolgens penetreren we de asfaltlaag ter plaatse binnen met de aangeleverde cement/kunststofslurry, een taak die vakmanschap vereist. Ten slotte controleren we de kwaliteit van de combinatiedeklaag om ervoor te zorgen dat de holle ruimte van het asfalt volledig is doordrongen.

Wat is de kwaliteit van de combinatiedeklaag?

Door kwaliteitscontroles en berekeningen uit te voeren, bieden we zekerheid over het kwaliteitsniveau, wat cruciaal is voor het behalen van gegarandeerde resultaten en het voldoen aan uw verwachtingen.

Wilt u uw asfaltverhardingen versterken met een combinatiedeklaag? Of het nu gaat om enkele vierkante meters of grote terreinen, wij staan voor u klaar.

PROJECTEN

Referentieprojecten Combinatiedeklagen:

Drie generaties Slurink, één missie

Sinds de oprichting in 2010 heeft Slurink Specialistische Infra, gevestigd in Waardenburg, zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van onderhoud en bescherming van ...
Drie generaties Slurink, één missie

Nieuwe combinatiedeklaag op het terrein van KLG Europe

Op het terrein van KLG Europe (Kuijken Logistics Group) in Eersel is een nieuwe combinatiedeklaag aangebracht. In opdracht van en in nauwe samenwerking met Heijmans, ...
Nieuwe combinatiedeklaag op het terrein van KLG Europe

Combinatiedeklaag op bedrijfsterrein Adrighem

Op een groot bedrijfsterrein in Adrighem is een combinatiedeklaaag aangebracht op het nieuwe ZOAB asfalt. Vanwege de omvang van het terrein en de aanwezige machines ...
Combinatiedeklaag op bedrijfsterrein Adrighem

Combinatiedeklaag Westerscheldetunnel

Het wegdek bij de poorten van tunnels worden intensief gebruikt. Met name zware vrachtverkeer en het steeds gebruiken van dezelfde sporen heeft een aanslag op ...
Combinatiedeklaag Westerscheldetunnel

Combinatiedeklaag Bevrijdingsdok (Delwaidedok)

Het aanbrengen van ca 150.000 m2 combideklaag is in volle gang. Gemiddeld wordt per fase 8000 m2 asfalt gepenetreerd met de cement­slurry van Slurink.
Combinatiedeklaag Bevrijdingsdok (Delwaidedok)
Categorieën
activiteiten

Gietasfalt als afdichtingslaag op bruggen en parkeerdaken

Gietasfalt heeft een breed scala aan toepassingen in zowel woning- als industriebouw, variërend van dekvloeren tot afdichtingslaag op bruggen en parkeerdaken. Het wordt ook gebruikt als slijtlaag op betonvloeren, als vloeistofdichte laag in installaties met waterbedreigende stoffen en als afdichting in de waterbouw. Slurink, gespecialiseerd in het creëren van waterdichte verhardingen voor parkeerdaken, maakt gebruik van gietasfalt. Dit is te zien in de referentieprojecten hieronder.

Gietasfalt als afdichtingslaag op bruggen en parkeerdaken

Bij het aanbrengen van de waterdichte verharding op parkeerdaken wordt extra aandacht besteed aan de afwerking. Gietasfalt, al dan niet gecombineerd met een membraan, wordt zorgvuldig aangebracht en afgewerkt met een toplaag van zand of grind. Deze toplaag zorgt niet alleen voor voldoende grip, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van de verharding. Als opdrachtgever wilt niet alleen een comfortabele rijervaring, maar ook lekkage, wateroverlast en schade aan het gebouw door vocht voorkomen.

Een specifiek voorbeeld van de zorgvuldige aanpak van Slurink zijn de dilatatievoegen die in het gietasfalt worden geïntegreerd. Hierdoor ontstaat een gegarandeerde constructie zonder dat het leidt tot hinderlijke verkeersgeluiden. Deze aanpak komt tegemoet aan de wensen van zowel de opdrachtgever als de toekomstige gebruikers van het parkeerdek. Slurink gebruikt hoogwaardige materialen en besteedt aandacht aan de details. Hierdoor zorgen we ervoor dat de waterdichte verharding niet alleen functioneel is, maar ook aan alle verwachtingen voldoet en bestand is tegen de uitdagingen van de toekomst.

PROJECTEN

Referentieprojecten Gietasfalt:

Gietasfalt op vernieuwde perrons Arnhem Velperpoort

Het Velperpoort treinstation in Arnhem kreeg in 2020 een flinke opknapbeurt. ProRail wil dat de stations een veilig en aangename plek zijn en klaar zijn ...
Gietasfalt op vernieuwde perrons Arnhem Velperpoort

Nieuwe slijtlaag hellingbaan en parkeerdek

De hellingbaan van de parkeergarage aan de Karspeldreef in Amsterdam was in slechte staat geraakt. Door achterstallig onderhoud zijn er scheuren in het beton gekomen ...
Nieuwe slijtlaag hellingbaan en parkeerdek

Gietasfalt op parkeerdek

De parkeergarage aan de Pythagoraslaan in Utrecht heeft een andere inrichting gekregen. Daarnaast is er veel lekkageschade als gevolg van achterstallig onderhoud op het parkeerdek. ...
Gietasfalt op parkeerdek

Gietasfalt Parkeergarage Scheveningen

Na de bouwvakvakantie 2018 is Slurink begonnen met het renoveren van de gietasfalt afwerking aan de Parkeergarage Scheveningen. De bestaande gietasfalt afwerking en de dilatatie ...
Gietasfalt Parkeergarage Scheveningen

Algerabrug Krimpen a/d Ijssel

Hartje zomer heeft Slurink op de drukste “N” weg van Nederland een 5 tal voegovergangen van de Algerabrug vervangen. De Algerabrug verbind de oevers over ...
Algerabrug Krimpen a/d Ijssel
Categorieën
activiteiten

Voeg- en dilatatieconstructies

Slurink is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten dilatatievoegen. In asfalt en beton. In wegen, gebouwen en parkeerdaken. Horizontaal of verticaal. Dilatatievoegen geven de ruimte aan het asfalt of beton om te krimpen en uit te zetten. Daarbij wilt u inwatering voorkomen en de geluidsoverlast beperken. Slurink maakt daarom gebruik van verschillende voegconstructies, afhankelijk van de toepassing.

FullSizeRender

We kiezen voor duurzame constructies, die berekend zijn op intensief gebruik. Van klauwprofiel voegconstructies, met ijzeren nokken verankerd in het beton, tot geluidsarme bitumineuze voegovergangen.

Ook hebben we speciale oplossingen voor voegovergangen in gebouwen. Een dilatatievoeg tussen twee hallen kan bijvoorbeeld hinderlijk zijn voor het intern transport. Zowel bij nieuwbouw als in bestaande gebouwen brengen we daarom speciale voegovergangen aan die een vloeiende overgang garanderen.

PROJECTEN

Referentieprojecten dilatatieconstructie – voegovergangen:

Grondige herstelwerkzaamheden aan spoortunnel in Heeze

Voor de Gemeente Heeze-Leende heeft Slurink, in opdracht van Mouwrik Waardenburg, grondige herstelwerkzaamheden aan de spoortunnel in Heeze uitgevoerd. Deze werkzaamheden zijn gericht op het verbeteren ...
Grondige herstelwerkzaamheden aan spoortunnel in Heeze

Dilatatievoegen vervangen op Station RAI

De voegovergangen op de perrons van het Amsterdam RAI station zijn recentelijk vervangen. De voegen toonde veel schuurvorming. Slurink heeft in één weekend alle dilatatievoegen ...
Dilatatievoegen vervangen op Station RAI

Prominent magazijn voorzien van egale vloerdelenovergangen

De heftrucks van de Prominent hoofdmagazijn in Nunspeet kunnen weer schokvrij rijden. Slurink heeft de voegovergangen van de magazijn vervangen met nieuwe dilatatieprofielen. Hierdoor is ...
Prominent magazijn voorzien van egale vloerdelenovergangen

Algerabrug Krimpen a/d Ijssel

Hartje zomer heeft Slurink op de drukste “N” weg van Nederland een 5 tal voegovergangen van de Algerabrug vervangen. De Algerabrug verbind de oevers over ...
Algerabrug Krimpen a/d Ijssel

Voegconstructie viaduct A2 Den Bosch

Aanbrengen van 54 meter dilatatieprofiel op viaduct A2 nabij den Bosch. Naast het aanbrengen van de dilatatieprofielen wordt ook 100 m schampkant verbreed, in de ...
Voegconstructie viaduct A2 Den Bosch