Specialist pur sang

_DSC8812Slurink Specialistische Infra ook wel SSI genoemd is specialist in de wegenbouw en bied efficiënte, duurzame en comfortabele oplossingen. Zo brengen we combinatiedeklagen aan op wegen en terreinen, voorzien parkeer- en gebruiks -daken van waterdicht gietasfalt en zorgen voor staalconservering, dilatatievoegen, stroefheidslagen en betonreparatie van kunstwerken.

Het uitgangspunt van onze werkwijze is het inspelen op gesignaleerde problemen bij infrastructurele werken in de wegenbouw.

SSI denkt graag mee en hecht waarde aan flexibiliteit en goed projectmanagement. Onze afspraken en garanties waarborgen de hoogste kwaliteit. Dankzij ons gemotiveerde en vakbekwame personeel kunt u altijd op ons vertrouwen. Succes is een kwestie van samenwerken.

Slurink Specialistische Infra (SSI) heeft veel kennis en ervaring met complexe en gedetailleerde bouwkundige constructies en kunstwerken.  Onder de supervisie van W. Slurink Sr en J. Slurink Jr zijn de afgelopen jaren een groot aantal complexe en of bijzondere projecten opgeleverd.

Zo heeft SSI recent :

Benieuwd naar meer projecten van SSI bekijk deze in onze project portifolio  >>