Beton- en staalbescherming

Kunstwerken met beton en/of stalen constructies vragen om specialistische conservering. Aantasting door vocht en zout kan aanzienlijke schade opleveren. SSI conserveert het staal van onder meer bruggen met een bitumineus membraan of kunststof slijtlaag.

IMG_2433Het aanbrengen van slijtlagen en of bitumineuze membranen komt uitermate precies en kan uitsluitend onder bepaalde condities plaatsvinden.

Als de weersomstandigheden het conserveren van staal niet toelaten, kunnen we voorzieningen treffen als tijdelijke overkappingen. Na de conservering kunnen asfalt- of betonlagen aangebracht worden. U kunt er zeker van zijn dat het staal beschermd is. SSI biedt altijd een waterdichte oplossing.

Referentieprojecten Beton en Staalbescherming:

  • Epoxy Slijtlaag Silodam Amsterdam

    In het laatste kwartaal van 2017 heeft Slurink Specialistische infra ca. 700m2 kunststof slijtlaag vervangen. De bestaande deels loszittende slijtlaag is verwijderd waarna de ondergrond is gestraald en voorzien van een primerlaag.

  • Renovatie Parkeerdak Utrecht Gietasfalt Parkeerdak

    Half december 2015 is door SSI de renovatie van 2000 m2 parkeerdak afgerond. De case voor dit project was het volledig renoveren van het parkeerdek waarbij een 100% waterdichting gegarandeerd kon worden.

  • Conservering beton Viaduct Leiden

    In opdracht van Mourik Waardenburg is door SSI het viaduct aan de Niels Bohrweg in de Gem. Leiden voorzien van een nieuwe conservering, middels een carbonatie remmende coating. Ook zijn diverse beton schades aan plafond en kolommen hersteld.