Categorieën
nieuws projecten

Nieuwe combinatiedeklaag op het terrein van KLG Europe

Op het terrein van KLG Europe (Kuijken Logistics Group) in Eersel is een nieuwe combinatiedeklaag aangebracht. In opdracht van en in nauwe samenwerking met Heijmans, die ook verantwoordelijk was voor het aanbrengen van de ZOAB-laag, heeft Slurink betonmortel aangebracht. De gehele combinatiedeklaag is één fase voltooid.

Het terrein van KLG Europe in Eersel had behoefte aan versterking van de weginfrastructuur om het zware verkeer dat dagelijks binnenkomt en vertrekt, beter te kunnen dragen. De combinatiedeklaag van betonmortel gepenetreerd in een 50 mm ZOAB laag is een betrouwbare benadering om de levensduur van de weg te verlengen en de structuur te versterken. De betonmortel zorgt voor een verhoogde slijtvastheid en duurzaamheid, terwijl het ZOAB de geluidsreducerende en waterafvoerende eigenschappen behoudt die essentieel zijn voor een veilige en comfortabele rijervaring.

De samenwerking tussen Slurink en Heijmans was belangrijk om dit project tot een succes te maken. Terwijl Heijmans de ZOAB-laag professioneel aanbracht, zorgde Slurink voor het nauwkeurig aanbrengen van de betonmortel in één fase. Deze gezamenlijke aanpak minimaliseerde verkeershinder op het terrein van KLG Europe en resulteerde in een efficiënte voltooiing van de werkzaamheden.

Dankzij de gezamenlijke inspanningen van Slurink en Heijmans is het terrein van KLG Europe nu voorzien van een nieuwe duurzame en versterkte combinatiedeklaag. De vernieuwde infrastructuur zal naar verwachting de verkeersbelasting beter kunnen weerstaan , de onderhoudskosten op lange termijn verminderen en de verkeersveiligheid en efficiëntie op het terrein verbeteren.