Categorie├źn
activiteiten

Combinatiedeklaag voor asfaltverhardingen

Bent u op zoek naar een stevige asfaltbeton? Dan is een combinatiedeklaag voor asfaltverhardingen een uitstekende oplossing hiervoor. Slurink is gespecialiseerd in het aanbrengen van combinatiedeklagen en beschikt over jarenlange ervaring om dit onder verschillende omstandigheden succesvol te realiseren. We optimaliseren de slurry en voegen wanneer nodig supplementen toe, zoals te zien is in de referentieprojecten hieronder.

Slurink Combinatiedeklagen Leaflet Download
Slurink Combinatiedeklaag Leaflet

Wat is een combinatiedeklaag?

Een combinatiedeklaag, ook wel bekend als een combideklaag, bestaat uit ZOAB (Zeer Open Asfalt Beton) gevuld met betonmortel. Dit is de ideale oplossing voor asfaltverhardingen die extra stabiliteit vereisen en bestand moeten zijn tegen hoge en/of zware belastingen. Een combinatiedeklaag komt perfect van pas bij wegverhardingen en bedrijfsvloeren waar een hoge mate van weerstand tegen statische en dynamische belastingen essentieel is.

Voorbeeld van combinatiedeklaag voor asfaltverhardingen

Hoe wordt het aangebracht?

Bij het aanbrengen van combinatiedeklagen voor asfaltverhardingen zorgen we eerst voor de juiste dosering van cement en supplementen. Vervolgens penetreren we de asfaltlaag ter plaatse binnen met de aangeleverde cement/kunststofslurry, een taak die vakmanschap vereist. Ten slotte controleren we de kwaliteit van de combinatiedeklaag om ervoor te zorgen dat de holle ruimte van het asfalt volledig is doordrongen.

Wat is de kwaliteit van de combinatiedeklaag?

Door kwaliteitscontroles en berekeningen uit te voeren, bieden we zekerheid over het kwaliteitsniveau, wat cruciaal is voor het behalen van gegarandeerde resultaten en het voldoen aan uw verwachtingen.

Wilt u uw asfaltverhardingen versterken met een combinatiedeklaag? Of het nu gaat om enkele vierkante meters of grote terreinen, wij staan voor u klaar.

PROJECTEN

Referentieprojecten Combinatiedeklagen:

Nieuwe combinatiedeklaag op het terrein van KLG Europe

Op het terrein van KLG Europe (Kuijken Logistics Group) in Eersel is een nieuwe combinatiedeklaag aangebracht. In opdracht van en in nauwe samenwerking met Heijmans, ...
Nieuwe combinatiedeklaag op het terrein van KLG Europe

Combinatiedeklaag op bedrijfsterrein Adrighem

Op een groot bedrijfsterrein in Adrighem is een combinatiedeklaaag aangebracht op het nieuwe ZOAB asfalt. Vanwege de omvang van het terrein en de aanwezige machines ...
Combinatiedeklaag op bedrijfsterrein Adrighem

Combinatiedeklaag Westerscheldetunnel

Het wegdek bij de poorten van tunnels worden intensief gebruikt. Met name zware vrachtverkeer en het steeds gebruiken van dezelfde sporen heeft een aanslag op ...
Combinatiedeklaag Westerscheldetunnel

Combinatiedeklaag Bevrijdingsdok (Delwaidedok)

Het aanbrengen van ca 150.000 m2 combideklaag is in volle gang. Gemiddeld wordt per fase 8000 m2 asfalt gepenetreerd met de cement­slurry van Slurink.
Combinatiedeklaag Bevrijdingsdok (Delwaidedok)

Rode Combinatiedeklaag

Aangebrachte combinatie-deklaag busbaan Vleuten, door gebruik van rood pigment heeft de deklaag een rode uitstraling.
Rode Combinatiedeklaag