Toepassingsgebieden

Slurink voert zijn werkzaamheden uit in diverse toepassingsgebieden. De werkzaamheden hebben vaak een specialistisch karakter.

Zwaar belaste terreinen

Slurink is specialist in het aanbrengen van combinatie-deklagen. De ideale oplossing voor asfaltverhardingen die onvoldoende stabiel zijn, om de hoge en of zware gebruiksintensiteit aan te kunnen. Daarmee is een combinatiedeklaag de ideale toepassing voor wegverhardingen en bedrijfsvloeren waar een hoge eis gesteld wordt …. 

Lees verder

Parkeerdaken

Slurink voorziet parkeer daken van een waterdichte verharding. Daarvoor maken wij onder andere gebruik van gietasfalt, al dan niet in combinatie met een membraan. Door de afwerking met zand of grind in de toplaag van het asfalt, biedt de verharding voldoende grip. Als opdrachtgever hecht u niet alleen waarde aan rijcomfort.

Lees verder

Parkeergarages 

Slurink is gespecialiseerd in het onderhouden, inspecteren en renoveren van parkeergarage’s. Ook bij overdekte parkeerdekken is waterdichtheid van groot belang, denk hierbij aan naar binnen gereden vocht en sneeuw. Ook het voorkomen van glijden en piepende banden zijn vereisten bij een parkeerdek.

Lees verder

Bruggen – Groot 

Slurink heeft jaren ervaring met diverse specialistische werkzaamheden op en aan bruggen al dan niet van staal of beton. Denk hierbij aan.

Lees verder

Bruggen – Klein 

Slurink heeft jarenlange expertise in het onderhoud en renovatie van kleine en middelgrote bruggen. Zowel bruggen van hout, staal als beton, waarbij een grote diversiteit aan specialistische werkzaamheden voorkomen.

Lees verder

Viaducten 

Slurink verzorgt op en onder viaducten meerdere specialistische werkzaamheden. Daarbij valt te denken aan.

Lees verder

Tunnels 

Nederland maar ook België kent een groot aantal tunnels welke onderhoud vereisen, ook hier kan Slurink met haar specialismen uit de voeten. Diverse werkzaamheden zijn in het verleden uitgevoerd.

Lees verder

Hellingbanen

Hellingbanen komen op verschillende locatie’s voor veelal dient de hellingbaan te worden voorzien van een slijt en antisliplaag. Slurink heeft menig hellingbaan voorzien van verschillende soorten slijt en antisliplagen, mogelijkheden zijn.

Lees verder

Wegen 

Nederland kent een uitgebreid wegennetwerk en ook hierin kan Slurink zijn expertise kwijt denk hierbij aan.

Lees verder