Categorie├źn
nieuws projecten

In korte tijdsbestek nieuwe slijtlaag

In een opmerkelijk korte tijdsbestek heeft Slurink succesvol een nieuwe slijtlaag aangebracht op een locatie van Natuurmonumenten. Binnen enkele weken na het ontvangen van de vraag is het werk afgerond.

De bestaande brugdek was aanzienlijk glad voor voetgangers en fietsers. Met het aanbrengen van een slijtlaag hebben we de toegankelijkheid en veiligheid van de locatie verbetert, vooral tijdens ongunstige weersomstandigheden.

We hebben extra zorg besteed aan de omgeving tijdens onze werkzaamheden. Met een zorgvuldige aanpak hebben we verstoring van het omliggende ecosysteem tot een minimum beperkt.

Bovendien hebben we speciale maatregelen genomen om afvalproducten van onze werkzaamheden opgevangen zodat ze niet in de onderliggende beek terecht komen. Hierdoor hebben we de impact op het milieu geminimaliseerd.

In korte tijdsbestek is een nieuwe slijtlaag aangebracht. Deze succesvolle afronding van de werkzaamheden toont aan dat Slurink niet alleen streeft naar kwaliteit, maar ook naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor onze omgeving. We kijken uit naar verdere samenwerkingen die bijdragen aan het welzijn van onze gemeenschappen en ons milieu.