Combinatiedeklagen

SSI is specialist in het aanbrengen van combinatiedeklagen. De ideale oplossing voor asfaltverhardingen die onvoldoende stabiel zijn. Voorbeelden zijn bushaltes, opstelstroken, doelgroepstroken, laad- en losplaatsen en intensief belaste kruisingen en opslagterreinen.

We penetreren het asfalt ter plaatse met een cement/kunststofslurry. Wij dragen zorg voorIMG_20151106_120955 de aanvoer van de juiste cementdosering van supplementen en brengen de slurry aan. Dat is vooral een kwestie van vakmanschap. Het is cruciaal voor de kwaliteit van de combinatiedeklaag dat de holle ruimte van het asfalt volledig gepenetreerd is. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we dit onder verschillende omstandigheden kunnen bereiken. Zo optimaliseren we de slurry en voegen er indien nodig supplementen aan toe.

Kwaliteitscontroles en –berekeningen geven u en ons zekerheid over het kwaliteitsniveau. Wilt u een asfaltverharding versterken? Van enkele vierkante meters tot hectaregrote terreinen. Wij zijn er op berekend.


Referentieprojecten Combinatiedeklagen:

 • Rode Combinatiedeklaag

  Aangebrachte combinatie-deklaag busbaan Vleuten, door gebruik van rood pigment heeft de deklaag een rode uitstraling.

 • 10.000 m2 Combideklaag Haven Antwerpen

  In het havengebied van Antwerpen (Belgie) is door Slurink Specialistische infra in twee dagen 10.000m2 penetratiemortel aangebracht. Uiteindelijke gebruik van het terrein is de overslag van containers.

 • 10.000m2 Combinatie-deklaag Rotterdam

  Aanbrengen van 10.000m2 penetratiemortel in 1 fase, op het terrein van CTT Tankservice in Rotterdam. Na het aanbrengen van de slurry is de deklaag gestrooid met grof zand.

 • Aanbrengen Combifalt Roermond

  Aanbrengen combifalt deklaag Roermond met een oppervlak van 6.800 m2 bij Menten Metal recycling.

 • Combinatie deklaag Stationsplein

  Over een oppervlakte van 1385 m2 aanbrengen van Combinatie Deklaag op een ZOAB 11-16 55 cm dik.
  Middels Clenotone 2ALC is de penetratiemortel zwart gekleurd.