Categorieën
projecten

Onderhoud bruggen Gemeente Oosterhout

De gemeente Oosterhout heeft recent onderhoud laten plegen op zo’n 15 bruggen. Hiermee werd zowel de veiligheid geborgd en de levensduur van de bruggen verlengd. Slurink heeft in de zomer van 2019 dit voor de gemeente gerealiseerd.

De gemeente Oosterhout heeft recent onderhoud laten plegen op 15 bruggen. Hiermee is zowel de veiligheid geborgd en de levensduur van de bruggen verlengd. Slurink heeft in de zomer van 2019 dit voor de gemeente gerealiseerd.

De gemeente Oosterhout heeft een groot aantal civieltechnische kunstwerken in de openbare ruimte. Omdat de gemeente deze objecten tegen zo laag mogelijke kosten duurzaam in stand te houden laten regulier onderhoud uitvoeren. Op basis van inspectieresultaten worden de onderhoudsmaatregelen in volgorde van urgentie uitgevoerd.

Elk jaar zijn in het Programma Civieltechnische Kunstwerken locaties ingepland voor onderhoud die technisch het meest urgent zijn. Het vervangen en onderhouden van diverse houten voetgangersbruggen heeft voor de gemeente Oosterhout de komende jaren prioriteit.

Daarom heeft Slurink op 15 bruggen periodieke onderhoud gepleegd. Op een aantal bruggen was er hout reparatie nodig waardoor o.a. verschillende planken zijn vervangen. Een tweetal bruggen hebben een compleet nieuwe brugdek ontvangen. Daarnaast zijn brugrailings gerepareerd en een enkele vervangen om de veiligheid te garanderen. Met het uitgevoerde onderhoud kunnen de bruggen van Gemeente Oosterhout weer jaren mee.

Slurink heeft jarenlange expertise in het onderhoud en renovatie van kleine en middelgrote bruggen. Tijdig en regelmatig onderhoud van bruggen verlengt de levensduur. Neem contact met ons op als u meer informatie wil over deze of andere vergelijkbare projecten.