Parkeergarages

Slurink Specialistische infra is gespecialiseerd in het onderhouden, inspecteren en renoveren van parkeergarage’s. Ook bij overdekte parkeerdekken is waterdichtheid van groot belang, denk hierbij aan naar binnen gereden vocht en sneeuw. Ook het voorkomen van glijden en piepende banden zijn vereisten bij een parkeerdek. 

SSI biedt diverse vloersystemen die afgestemd zijn op de mate van belasting, zo is Slurink ook erkend applicateur van Sikkens Crafco vloersystemen. En is SSI Kiwa gecertificeerd voor het toepassen van specialistische instandhoudingstechnieken voor betonconstructies. 

Diverse Vloersystemen parkeergarage’s

Referentieprojecten Parkeergarage:

 • Gietasfalt Parkeergarage Scheveningen.

  Na de bouwvakvakantie 2018 is Slurink Specialistische Infra gestart met het renoveren van de gietasfalt afwerking Parkeergarage Scheveningen. De bestaande gietasfalt afwerking en de dilatatie voegen zijn niet meer waterdicht en veroorzaken lekkages in onderstaande openbare parkeergarage.

 • Renovatie parkeerdak Rotterdam

  SSI heeft de opdracht gekregen voor renovatie van 6.000 m2 parkeerdak in Rotterdam.
  Het dak de bovenste verdieping totaal 3.000 m2 zal uitgevoerd worden in gietasfalt op een losliggend membraam. De overige 3.000 m2 zal uitgevoerd worden in asfalt.

 • Markthof Den Haag Combi

  Naam : Renovatie parkeergarage Markthof
  Plaats : Den Haag
  Opdrachtgever : The Hague Chinatown real Estate
  Object informatie : In parkeergarage wordt op een tweetal niveaus ondergronds geparkeerd  waarbij de betreffende vloeren zijn verbonden met hellingbanen. Parkeerlagen en hellingbanen bestaan uit monolithisch gestorte betonvloeren  welke niet zijn afgewerkt en door de jaren zijn aangetast. I.v.m. veiligheid en esthetische uitstraling ...