Gietasfalt Parkeerdak

Gietasfalt

Gietasfalt kan worden toegepast als dekvloer in woning- en industriebouw, als afdichtingslaag op bruggen of parkeer daken, als slijtlaag op betonvloeren, als vloeistofdichte laag in installaties met water bedreigende stoffen en als afdichting in de waterbouw.

IMG_2682SSI voorziet parkeer daken van een waterdichte verharding. Daarvoor maken we gebruik van gietasfalt, al dan niet in combinatie met een membraan. Door de afwerking met zand of grind in de toplaag van het asfalt, biedt de verharding voldoende grip. Als opdrachtgever hecht u niet alleen waarde aan rijcomfort. U wilt bovendien lekkage, wateroverlast en aantasting van het gebouw door vocht voorkomen. Daarom gaan we zorgvuldig te werk en passen we de beste materialen toe.

Een voorbeeld zijn de dilatatievoegen die we aanbrengen. Deze worden volledig in het gietasfalt geïntegreerd zodat een gegarandeerde constructie ontstaat, zonder dat het de dilatatievoeg tot hinderlijke verkeersgeluiden leidt. Zo voorzien we in de wensen van u als opdrachtgever en de toekomstige gebruikers van het parkeerdek.

Referentieprojecten Gietasfalt:

 • Gietasfalt Parkeergarage Scheveningen.

  Na de bouwvakvakantie 2018 is Slurink Specialistische Infra gestart met het renoveren van de gietasfalt afwerking Parkeergarage Scheveningen. De bestaande gietasfalt afwerking en de dilatatie voegen zijn niet meer waterdicht en veroorzaken lekkages in onderstaande openbare parkeergarage.

 • Tacitusbrug A50 Ewijk

  SSI heeft in het laatste kwartaal van 2016, gietasfalt en bitumen-voegvulmiddel aangebracht op de 1055m1 lange Tacitusbrug over de Waal.

 • Suurhoffbrug A15 Botlek Rotterdam

  Eerste fase aanbrengen gietasfalt op de Suurhoffbrug A15 is afgerond. Mede door het machinaal aanbrengen van het gietasfalt zijn de werkzaamheden binnen de tijdslimiet afgerond.

 • Algerabrug Krimpen a/d Ijssel

  Hartje zomer heeft Slurink Specialistische infra op de drukste “N” weg van Nederland een 5 tal voegovergangen van de Algerabrug vervangen. De Algerabrug verbind de oevers over de Hollandse Ijssel tussen Cappele- en Krimpen aan den Ijssel.