Slijtlagen

Voldoende grip onder alle weersomstandigheden. Dat is een voorwaarde voor openbare wegen, voetpaden, fietspaden, parkeerdaken en kunstwerken. Biedt het hout, staal, beton of asfalt van de ondergrond niet de gewenste grip?
Slurink brengt slijtlagen aan. Veilige antisliplagen die voetgangers en voertuigen de nodige grip geven. We maken gebruik van een kunststof of bitumen slijtlaag, afgewerkt met grit. Een duurzame oplossing voor een veilig verkeer.

Slijtlagen worden vooral toegepast op betonnen, stalen en houten bruggen, trappen en steigers. De slijtlaag creëert een veilig stroef oppervlak zodat iedereen op een veilige manier van het wegdek gebruik kan maken. Daarnaast dient het als conservering voor het onderliggende oppervlak. Afhankelijk van uw situatie, zijn er verschillende systemen mogelijk.

Button slijtlagen

Te weten:

  • Bitumineuze slijtlagen
  • Epoxy slijtlagen
  • Polyurethaan slijtlagen
  • PMMA slijtlagen
  • Wegtapijt

Slurink heeft alle benodigde kennis en middelen in huis om uw verharding te voorzien van de juiste slijtlaag.

Referentieprojecten Slijtlagen:

Slijtlaag Hellingbaan

Door SSI is de bestaande bitumineuze slijtlaag op de hellingbaan verwijderd. De aansluitingen zijn middels diamantschuren vloeiend gemaakt zodat een vlakke overgang is gegarandeerd.

Slijtlaag Hellingbaan
Epoxy slijtlaag Brussel

Voor opdrachtgever Viabuild heeft Slurink infra in het korte tijdsbestek van 3 dagen de inrit naar de Kortenbergtunnel in hartje Brussel (Belgie) vervangen.

Epoxy slijtlaag Brussel
Renovatie Parkeerdak Utrecht

Half december 2015 is door SSI de renovatie van 2000 m2 parkeerdak afgerond. De case voor dit project was het volledig renoveren van het parkeerdek ...

Renovatie Parkeerdak Utrecht